Security oplossingen in de cloud

De impact van service op afstand

Uitbreiding van uw werkzaamheden met cloudgebaseerde beveiligingsoplossingen

bosch installateur Wij bieden geavanceerde videobewaking voor uw centrale meldkamers, met aanzienlijk minder risico’s dan die vaak bij een implementatie van de nieuwe technologie horen. U kunt kiezen uit ons groeiende aanbod kant en klare videodiensten voor dealers en klanten. Cloudgebaseerde services zijn nauw geïntegreerd met veel prominente platformen voor alarmbeheer, zodat centrale meldkamers de nieuwe videobewakingsservices kunnen implementeren vanuit de vertrouwde omgeving. Wij bieden hulpmiddelen voor efficiënte en effectieve videobewaking, van installatie tot bediening en onderhoud.
Maar dat is nog niet alles. Want we zijn continu bezig met het verbeteren en beschikbaar maken van (nieuwe) services en functies, en dit verloopt allemaal automatisch. En u betaalt naar gebruik: er zijn geen startkosten of minimale maandtarieven.

Creëer meerwaarde voor de klant en bouw een terugkerende omzetstroom op

Installateurs kunnen de inkomsten verhogen door waardevolle services voor videobewaking toe te voegen aan de systemen van hun klanten.
Het enige wat installateurs nodig hebben om videobewaking op afstand in te stellen bij de klant is een Bosch IP-camera. De camera maakt probleemloos verbinding met Bosch Security Cloud en kan daarna op afstand worden geconfigureerd.
Installateurs kunnen de systeeminstelling van het cloudgebaseerde bewakingssysteem gemakkelijk uitbreiden op basis van de behoeften van hun klant door meer apparaten aan te sluiten op de in- en uitgangen (spanningsloze contacten) van de camera's. Ze kunnen de oplossing ook gemakkelijk uitbreiden naar nieuwe locaties door gewoon meer camera's aan te sluiten op de cloud.

Voor beveiliging die altijd wakker is

Eindgebruikers kunnen services voor videobewaking toevoegen aan hun bewakingscamera’s en zo profiteren van een pro-actieve beveiligingsoplossing.
Met videoverificatie kan een centrale meldkamer bijvoorbeeld alarmen voor een locatie verifiëren. Dit zorgt voor minder schade aan eigendommen en de politie kan sneller reageren op een alarm.
Bovendien kunnen onze eindgebruikers kiezen uit een breed aanbod aan camera's en live-weergaven bekijken vanaf elke locatie.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via sales@mycamera.nl of bel naar +31 850 410 510. We helpen u graag!