Oplossingen per branche

Autoverhuur

Met de cloudgebaseerde bewakingsservices kunt u autoverhuurbedrijven op effectieve wijze beschermen tegen diefstal en vandalisme, zowel in de kantoren als op de parkeerterreinen buiten.
Beveilig de locaties van uw klanten op effectieve wijze met intelligente videobewakingsservices op afstand.
Het cloudgebaseerde bewakingssysteem vereist zeer weinig infrastructuur op locatie. Het systeem kan op flexibele wijze worden uitgebreid binnen een locatie en bij de opening van extra filialen.

Lees meer

Cloudgebaseerde bewakingsservices bieden een effectieve beveiliging voor boerderijen tegen inbraak en diefstal. Beveilig de locaties van uw klanten op effectieve wijze met intelligente videobewakingsservices op afstand. Audio-interventie vormt een effectieve manier voor directe schadepreventie, met name voor afgelegen locaties.

Tankstations

Klanten die wegrijden zonder te betalen, schade aan pompen en buitenvoorzieningen of zelfs berovingen: als manager of eigenaar van een tankstation moeten uw klanten op alles voorbereid zijn. Daarnaast zijn levensmiddelenzaken zeer relevant voor het bedrijfssucces van een tankstation.

Beveilig het tankstation van uw klant op effectieve wijze met intelligente videobewakingsservices op afstand en vergroot het concurrentievoordeel van uw klant via winkelprestatie-analyse.

Windenergieparken

Windturbines zijn steeds vaker het doelwit van georganiseerde dievenbendes die het gemunt hebben op waardevolle koperen kabels. Inbraak en diefstal leiden niet alleen tot het verlies van materiaal, maar veroorzaken tevens hoge reparatie- en bedrijfskosten, met lange uitvaltijden en een verlies van inkomsten.

Beveilig de locaties van uw klanten met intelligente videobewakingsservices op afstand en verzeker de probleemloze werking van alle windenergieparken. Audio-interventie vormt een effectieve manier voor directe schadepreventie, met name voor afgelegen locaties.

Zonne-energieparken

Zonne-energieparken zijn steeds vaker het doelwit van georganiseerde dievenbendes die het gemunt hebben op waardevolle koperen kabels. Inbraak en diefstal leiden niet alleen tot het verlies van materiaal, maar veroorzaken tevens hoge reparatie- en bedrijfskosten, met lange uitvaltijden en een verlies van inkomsten.
Beveilig de locaties van uw klanten met intelligente videobewakingsservices op afstand en verzeker de probleemloze werking van alle zonne-energieparken. Audio-interventie vormt een effectieve manier voor directe schadepreventie, met name voor afgelegen locaties.

Detailhandel

Winkelbedrijven hebben te maken met felle concurrentie, lage marges en voorraadinkrimping. Met cloudgebaseerde bewakingsservices kunt u het winkelbedrijf van uw klant beveiligen en uw klant helpen een grotere bedrijfstransparantie te bereiken.
Beveilig het bedrijf van uw klant op effectieve wijze met intelligente videobewakingsservices op afstand en vergroot het concurrentievoordeel van uw klant via winkelprestatie-analyse.

Recyclingcentra

Met cloudgebaseerde bewakingsservices kunnen recyclingcentra op effectieve wijze worden beschermd tegen de toenemende diefstal van waardevolle afvalmaterialen zoals metalen.
Beveilig het bedrijf van uw klant op effectieve wijze met intelligente videobewakingsservices op afstand. Het cloudgebaseerde bewakingssysteem vereist zeer weinig infrastructuur op locatie. Het kan op flexibele wijze worden uitgebreid binnen een locatie en bij de opening van extra locaties.

Gemeenten

Veel steden exploiteren recyclingeilanden voor milieuverantwoord afvalbeheer. Maar dit doel kan teniet worden gedaan door het illegaal storten van afval en het niet naleven van de openingstijden, met als gevolg klachten van burgers, en door vandalisme. Al deze problemen leiden tot hoge kosten en onnodige bureaucratie. Verontreinigde of rommelige recyclingeilanden geven ook een negatief beeld van de buurt, stad of gemeente.
Met cloudgebaseerde bewakingsservices kunt u een probleemloze werking van recyclingeilanden verzekeren. Het gebruik van intelligente videobewaking op afstand en, indien nodig, verbaal aanspreken van mogelijke schuldigen via de luidsprekers, is een actief ontmoedigingsmiddel en helpt de kosten van reiniging, afvalverwijdering en managementtijd te verminderen. Daarnaast helpt u uw klant de locaties opgeruimd en netjes te houden.

Productie

Diefstal en vandalisme zijn vaak voorkomende risico's voor middelgrote bedrijven in de productiesector. Met onze beveiligingsservices, die zijn gebaseerd op professionele videobewaking op afstand en live audio-interventie, kunt u het bedrijf van uw klant op effectieve wijze beschermen tegen dergelijke risico's.