Laat uw business groeien

Verbeter uw dienstverlening door Cloud-based services van MyCamera door eenvoudige en betrouwbare toepassing van beveiligingscamera’s.

Verlaag de installatietijd en verhoog uw efficiency

partners afbeeldingDoor de intelligentie die in elke Bosch IP camera standaard ingebouwd is, hoeft u bij uw klanten slechts Bosch IP camera’s te plaatsen welke zelfstanding een versleutelde verbinding tot stand brengen met de beveiligde MyCamera cloud omgeving. Daarna kunt u vanuit uw kantoor de verdere configuratie doen zodat u zo min mogelijk tijd aanwezig hoeft te zijn op de locatie bij de klant en daar dan ook weinig overlast zult geven. Combineer dit dan met mogelijkheden voor remote functionaliteiten zoals firmware updates, monitoren van beschikbaarheid, toevoegen van gebruikers van MyCamera, aanpassen van instellingen voor video-analyse, etc., kortom de zaken waarvoor uw technici normaal gesproken op locatie moeten komen. Wanneer u kiest voor camera’s die van afstand uitgericht en scherp gesteld kunnen worden, zoals de Bosch Flexidome 8000i serie, dan wordt u nog efficienter; het is dan nog slechts een kwestie van de camera monteren en verbinding laten maken met de MyCamera cloud en de rest kunt u vanuit uw kantoor verder instellen!

partners tabelBijkomend voordeel is, wanneer u veel van uw werkzaamheden van afstand kunt doen, dit natuurlijk betekent dat uw reiskosten en belasting voor het milieu sterk zullen afnemen. Door de abonnementsstructuur van de licenties wordt daarnaast de instap voor uw klanten een stuk gemakkelijker en hoeft deze ook geen ruimte en energie te besteden aan recorders, servers en andere randapparatuur.

partners camera Laat uw klanten met de app Site Monitor eenvoudig profiteren van live camerabeelden op hun telefoon of tablet. Site Monitor is gratis beschikbaar in de App Store van Apple of de Google Play Store.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via sales@mycamera.nl of bel naar +31 850 410 510. We helpen u graag!